REGRESSIOHOITO

 

Mistä on kyse?

Uskon, että meillä on fyysisen kehomme lisäksi myös henkinen puoli, sielu. Uskon myös, että tehtävämme ”elää hyvä elämä” lisäksi sielullamme on toinenkin tehtävä: oppia ja kehittyä jatkuvasti. Elämämme kokemukset, niin vaikeat tilanteet kuin upeat onnistumisen hetket, muokkaavat meitä ihmisinä ja sieluina.

Joskus saattaa tuntua siltä, että elämässä tulee jatkuvasti eteen samanlaisia tilanteita ja ihmisiä. Elämä tarjoaa tällöin sinulle tilaisuutta oppia ja toimia eri tavalla. Uskomukseni mukaan tulet törmäämään samanlaisiin tilanteisiin ja ihmisiin kunnes opit tilanteen syvemmän merkityksen; usein se tarkoittaa oman itsensä muokkaamista: suvaitsevaisuutta lisää, itsensä hyväksymistä, toisten arvon huomaamista, anteeksiantoa jne.

Joskus samanlaisina toistuvilla tilanteilla on merkityksiä ja syitä aikojen takaa, edellisistä elämistä. Tällöin kannat sielusi muistissa tapahtumia, toimintatapoja ja ehkä pelkojakin, joita et osaa selittää nykyisessä elämässäsi. Sielun muisti on vahva ja voi ylettyä jopa tämän elämäsi fyysiseen kehoon, jolloin saatat tuntea kehossasi kipua, jota ei ole pystytty selittämään.

Regressiohoidossa palataan johonkin sillä hetkellä merkittävään menneeseen elämään ja mieleesi palautetaan jokin merkittävä tilanne ja tapahtuma, jonka muistiin palauttaminen antaa usein ymmärrystä tilanteellesi ja selityksen mieltäsi askarruttaneisiin kysymyksiin.

On sama uskotko menneisiin elämiin vai et, hoito toimii silti. Mieleesi nousee unohduksissa olleita kuvia ja tuntemuksia, jotka tuovat selkeyttä nykyiseen tilanteeseesi. Ja voit olla varma, että kaikelle on tarkoituksensa; luota siihen, että juuri oikeat mielikuvat ja tunnetilat nousevat muistisi sopukoista. Esille nousseita tunteita käsitellään siten, että hoidosta palautuessa asiakkaalla on hyvä ja turvallinen olo. Täytyy muistaa, että vaikeampia tilanteita ja tuntemuksia todennäköisesti saadaan käsitellä useammalla kuin yhdellä hoitokerralla. Anteeksiantamisen tunne on avain vapauteen, niin sinun itsesi kuin toisen osapuolenkin. Se saattaa olla hyvinkin pitkä prosessi. Tai sitten se saattaa käydä kädenkäänteessä, kunhan annat anteeksiannolle mahdollisuuden tulla elämääsi.


Mitä hoidossa tapahtuu?

Regressiohoito tehdään vilttien alla, hoitopöydällä maaten tai tuolilla istuen asiakkaan niin halutessa. Vaatteet voi pitää päällä tai mukaan voi ottaa rennommat ja löysemmät vaatteet. Taustalla soi hiljainen, lempeä musiikki asiakkaan niin halutessa. Ennen hoitoa keskustelemme yhdessä asiakkaan kanssa onko hänellä mielessä jokin tietty kysymys tai aihe, johon halutaan neuvoa. Yleensä hoidon aikana käydään 1-2 elämässä. Hoito kestää 45min - 1 h. On kuitenkin hyvä varata aikaa alkukeskusteluun ja rauhalliseen palautumiseen sekä jälkikeskusteluun (yhteensä n. 1,5h).

Hoidossa hoidettavan koko keho ja mieli rentoutetaan aluksi puheella mielikuvia käyttäen. Sen jälkeen hoidettava vaivutetaan lempeään hypnoosiin, jolloin hän on lähempänä omasta sisimmästään esiin nousevan viisauden sekä ohjauksen kanssa. Hoidosta palaudutaan rauhassa ja kovin aktiivista toimintaa ei suositella enää hoitopäivänä. Palautumisen yhteydessä juodaan runsaasti vettä. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut uutta näkökantaa elämääsi ja paljon voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on ihana ja vapauttava hoito, joka avaa silmäsi näkemään elämäsi aivan uudella tavalla!

Copyright © Selestial