ALH ENKELIHOITO

 

Mistä on kyse?

ALH Enkelihoito on lyhenne Angel Light Hypnosis (=enkelivalohypnoosi) Enkelihoidosta. Siinä hoitaja on mukanakulkija, suunnannäyttäjä ja asiakas on aktiivisesti mukana hoidossa, sen edetessä sinne, minne sen sillä hetkellä kuuluukin mennä. Vuorovaikutteisen keskustelun myötä, esiinnousevien tunteiden, ajatusten ja mielikuvien kautta enkelit ohjaavat tilannetta hoitajan kautta uskomattoman lempeästi ja ymmärrettävästi. Hoidosta jää päällimmäisenä tunteena mieleen se suunnaton vapaus, ilo ja valo, joka me todellisuudessa olemme sekä kiitollisuus upeasta elämästämme täällä maapallolla.

Olet ihminen, jolla on fyysinen keho, mutta olet myös sielu, jolla on yhteys korkeimpaan valoon. Itse asiassa olet osa tuota valoa! Uskon, että ympärillämme on paljon valonauttajia ja enkeleitä, jotka ovat lähtöisin juuri korkeimmasta valosta ja he ovat valmiita auttamaan meitä henkisten lakien mukaan: pyytäessämme. Meillä on kaikilla kuitenkin vapaa tahto toimia elämässämme kuten haluamme ja enkelit tukevat ja rakastavat meitä valitsimmepa mitä hyvänsä; virheet ja väärät valinnat kuuluvat ihmisten ajattelumaailmaan. On kuitenkin muistettava, että niin makaa kuin petaa.

Uskon myös siihen, että aivan jokainen voi olla yhteydessä enkeleihin. Toisille se on helpompaa ja toiset taas löytävät yhteyden harjoittelemalla. "Parhaiten yhteyttä voi harjoitella vahvistamalla itsessään enkelimäisiä ominaisuuksia: ajattelemalla toisista hyvää ja positiivista, myös heistä, jotka aiheuttavat meille päänvaivaa ja ehkä hankaluuksiakin. " - Anu Wyskiel, Elämänkehä

Jos et tiedä, minne päin sinun tulisi elämässäsi kulkea tai haluat varmistusta valitsemallesi tielle, enkelisi neuvovat ja opastavat sinua mielellään. He taitavat lempeän ohjailun ja monesti eteesi ohjataan ihminen tai tilanne, joka parhaiten auttaa sinua juuri siinä elämäsi vaiheessa. Mutta tärkein apu tulee oman intuitiosi kautta; kuuntelemalla omaa sisintäsi vastaukset nousevat selkeinä esille, jos eivät heti siltä seisomalta, niin jonkin ajan kuluttua. Ajan kuluessa huomaamme, että hankalimmat tapahtumat ja tilanteet ovatkin olleet hyvästä ja niistä on aiheutunut asioita, jotka mahdollistavat uusia tilanteita elämääsi. Sielusi jatkaa oppimistaan.

Mielikuvitusta tarvitaan, kun ollaan enkeleihin yhteydessä: harvat ovat nähneet fyysisillä silmillään enkeleitä, mutta useammat ovat aistineet heidän läsnäolonsa. He voivat ”ilmestyä” sinulle kaikkien aistiesi kautta, eivät vain näköaistisi välityksellä. "Kun Jeanne d'Arcilta kysyttiin, kuvitteliko tämä vain Jumalalta saadut viestinsä, hän vastasi: "Miten muuten Jumala puhuisi minulle kuin mielikuvitukseni kautta?" Toisin sanoen, vaikka joku tulisi mielikuvituksesta, ei se tarkoita, että se ei olisi totta." - Anu Wyskiel, Elämänkehä.  

Monesti annamme järkemme tukahduttaa sydämemme äänen; vaatii rohkeutta toimia sydämen ja oman sisimmän äänensä mukaan!

 

Mitä hoidossa tapahtuu?

ALH Enkelihoito tehdään vilttien alla, hoitopöydällä maaten tai tuolilla istuen asiakkaan niin halutessa. Vaatteet voi pitää päällä tai mukaan voi ottaa rennommat ja löysemmät vaatteet. Taustalla soi hiljainen, lempeä musiikki asiakkaan niin halutessa. Ennen hoitoa keskustelemme mihin hoidossa keskitytään: onko asiakkaan mielessä jokin tietty kysymys tai aihe, johon halutaan neuvoa vai onko päätavoite päästä tutustumaan omaan enkeliin. Molemmat teemat ovat myös mahdollisia toteuttaa hoidossa, mutta ajan rajoissa. Hoito kestää 45min - 1 h. On kuitenkin hyvä varata aikaa alkukeskusteluun ja rauhalliseen palautumiseen sekä jälkikeskusteluun (yhteensä n. 1,5h).

Hoidossa hoidettavan koko keho ja mieli rentoutetaan aluksi puheella mielikuvia käyttäen. Sen jälkeen hoidettava vaivutetaan lempeään hypnoosiin, jolloin hän on lähempänä omasta sisimmästään esiin nousevan viisauden sekä ohjauksen kanssa. Itse koen, että enkelten ja korkeimman ohjaus on juurikin tuo sisäinen ääni meissä, intuitiomme. Se niin helposti jää kaiken muun kiireen alle. Rentoutuessaan, hiljentyessään sekä hypnoosin kautta ihminen pääsee jälleen kosketuksiin oman itsensä kanssa. Sinussa on kaikki tieto jo olemassa!

Hoidosta palaudutaan rauhassa ja kovin aktiivista toimintaa ei suositella enää hoitopäivänä. Palautumisen yhteydessä juodaan runsaasti vettä. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. Olethan saanut paljon hoitavaa energiaa sekä uutta näkökantaa elämääsi ja paljon voimaa jaksaa eteenpäin. Tämä on upea hoito ja palauttaa mahdollisesti kadoksissa olleen uskon elämääsi ja itseesi.

Copyright © Selestial